Advert
Advert

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in Berat Kandili Mesajı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yayınladığı bir mesaj ile Şanlıurfalıların ve tüm İslam aleminin berat kandilini tebrik etti.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in Berat Kandili Mesajı
Bu içerik 827 kez okundu.
Advert

19 Nisan 2019 Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece bir Berat Kandilinin daha idrak edileceğini hatırlatan Vali Erin, bu gece vesilesiyle tüm İslam aleminin her türlü sıkıntısının bertaraf olmasını diledi.

Vali Erin, mesajında şunları dile getirdi:

Cenab-ı Allah’ın büyük merhameti ve lütfuyla bir Berat Kandilini daha idrak etmenin huzurunu yaşayacağımız bu gecede, dertli olanlara devalar, borçlu olanlara edalar, sıkıntısı olanlara huzur ve esenlikler diliyorum.

İnancımızda yüzlerce yıldır büyük önem verilen özel gecelerden olan Berat gecesi, Yüce Allah’tan af ve arınma dileyerek kurtuluşa ermenin talep edildiği gecedir.

Kalplerin iman nuruyla aydınlanacağı bu gece vesilesiyle, başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere, tüm aziz milletimizin, gönül coğrafyamızdaki Müslüman kardeşlerimizin ve tüm İslam aleminin gecesini tebrik ediyorum. Yine bu gece vesilesiyle Cenab-ı Hakk’a açılacak ellerimizin boş çevrilmemesini temenni ederek, dünyanın dört bir yanında akan gözyaşının bir an önce dinmesini, mübarek Ramazan ayına barış, huzur ve güven içerisinde kavuşmamızı diliyorum.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ