Advert
Advert

Başkan Kuş'tan Berat Kandili Mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Beraat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm İslam Aleminin kandilini tebrik etti.

Başkan Kuş'tan Berat Kandili Mesajı
Bu içerik 962 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Berat Kandilinin ramazan ayının müjdecisi olduğunu belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,  "Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, pek çok güzelliğin yaşandığı Ramazanı ayını müjdeleyen Berat Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Berat Kandili, Allah'ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak kullarını bağışladığı, günahlarını affettiği, dualarına karşılık verdiği mübarek gecelerden biri olduğunu belirten Başkan Kuş,”  11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın müjdecisi, af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi olan bu müstesna gecede birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını en yoğun şekilde yaşayacağız.  Berat Kandili dini duyguların yoğun olduğu gündür. Bu gecede günahlarımızdan arınma ve bedenen temizlenmenin yanı sıra ruhen de temizlenmemiz gerekir. Tüm bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Mübarek Berat Kandili tebrik eder, Berat Kandilinin başta İslam Dünyası olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. “ ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.