Advert
Advert

Başkan Baydilli Sandık Görevlerine Teşekkür Etti

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığının düzenlediği programda 31 Mart yerel seçimlerinde görev alan sandık görevlileri ve müşahitlerle bir araya geldi. Başkan Baydilli, sandık görevlilerinin sandıkları koruyarak seçimin güvenli bir şekilde tamamlanmasından önemli rol aldıklarını söyledi.

Başkan Baydilli Sandık Görevlerine Teşekkür Etti
Bu içerik 902 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığının 31 Mart Seçimlerinde görev alan sandık görevlileri ve müşahitleri bir araya getiren programına katıldı.

Başkan Baydilli programda masaları tek tek gezerek sandık görevlileriyle sohbet ederken, seçimde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçimlerin gizli kahramanlarının sandık görevlileri ve müşahitler olduğunu söyledi.

Başkan Baydilli, “Karaköprü’müzde görev almış sandık görevlileri ve müşahitlerle bir araya gelmek ve teşekkür etmek istedik.  Çünkü bu seçimin gizli kahramanları, seçim günü en çok emek sarf edenleri sizlerdiniz. Ben sandıklarınıza sahip çıktığınız için, görevinizi layıkıyla yerine getirdiğiniz için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Baydilli şunları söyledi:

“Karaköprü’müzde seçim süreci boyunca gerek ilçe teşkilatımız gerek kadın kolları gerek gençlik kolları gerek milletvekili olarak her zaman sahada çalıştık. Allaha şükürler olsun emeğimizin karşılığını sandıkta aldık. Şimdi önümüzde 5 yıllık bir süreç var. İnşallah yeni dönemde Karaköprü’müzü de Şanlıurfa’mızı da hak ettiği yere getireceğiz”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kendisinin de gençken sandık başkanlığı görevinde bulunduğunu, sandık başındaki görevin çok önemli olduğunu söyledi.

Başkan Beyazgül, “31 Mart seçimlerinde harman yerinin talan olmamasında yaptığınız çaba ve gayret çok çok önemli. Eğer bugün 12 ilçemiz ve Büyükşehir’imiz almış isek bunda sizin emeğiniz çok büyüktür. Ben sizlere buradan tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali, “Çok zorlu ve güç bir süreci birlikte atlattık. Davamızın doğru olduğu bu süreci hamdolsun gösterdik. Gayretle, samimiyet ve tevazu ile kazandık. En önemlisi vatandaşlarımızın duaları ile kazandık. Bu davamızda yanımızda yer alan tüm teşkilatımıza ve sandıkta görev alan arkadaşlarımıza minnettarız” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “31 Mart yerel seçimleri hem bölgemiz hem de Ülkemiz için çok zorlu bir seçim süreciydi. Hem içte hem de dışta şer odaklarının bir araya geldiği en çetin seçimi atlattık. Allaha şükürler olsun teşkilatımızın azim ve gayreti sayesinde, aziz milletimizin ferasetli davranışı ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dik ve kararlı duruşu sayesinde karşımızda oluşan şer odaklarını aziz vatandaşlarımız 31 Mart akşamı bir daha geri dönmemek üzere sandıklara gömdüler. Bizler vatandaşlarımızın bu desteklerine karşılık vermek için tüm teşkilatımız olarak gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ise, 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktıklarını, önce millet, önce memleket diye çıktıkları bu kutlu yolda gece gündüz demeden çalışma yapan tüm teşkilat mensubu ve günüldaşlara teşekkür etti.

Programın ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sandık görevlileri ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.