Advert
Advert

Vali Erin Polis Teşkilatını Kabul Etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Valiliği ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve beraberindeki heyeti, makamında kabul etti.

Vali Erin Polis Teşkilatını Kabul Etti
Bu içerik 1063 kez okundu.
Advert

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174’üncü yıldönümü münasebetiyle, beraberindeki heyetle Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, teşkilatın çalışmaları hakkında kısaca bilgi verererek, Polis teşkilatına destek ve katkılarından dolayı Vali Erin’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin ise, Şanlıurfa’nın 2 milyon nüfusu ve burada yaşayan 500 binden fazla Suriyeli misafirine rağmen bir huzur şehri olduğunu, nüfusa oranla suç oranının en az olduğu şehirler arasında yer aldığını belirterek, “Şüphesiz bu huzur ve güven ortamının sağlanmasında en büyük pay, emniyet teşkilatımızındır. Köklü bir devlet geleneğinin en önemli kuruluşlarından biri olan Polis Teşkilatımızın, milletimizin gönlünde yer edinmiş bu yapısını koruması, disiplin ve vatana bağlılık geleneğiyle gece gündüz çalışan vefakar personeli ile mümkündür. Tarihimizin her döneminde özverili çalışmalarıyla takdir gören Polis Teşkilatımızı kuruluşunun yıldönümü münasebetiyle tebrik ediyor, tüm teşkilat çalışanlarına başarılarla dolu, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ