Advert
Advert

Her Çocuk Eğlenmeyi Hak Eder

Bahçelievler Saadet Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden anlamlı ve bir o kadar keyifli proje

Her Çocuk Eğlenmeyi Hak Eder
Bu içerik 1526 kez okundu.
Advert

Bahçelievler Saadet Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde kırsal mahalle çocuklarına yönelik “Her Çocuk Eğlenmeyi Hak Eder” adlı projeyi hayata geçirdi.

Proje kapsamında Şanlıurfa Haliliye ilçesine bağlı kırsal mahallelerde gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında, projede yer alan 42 öğrencinin yanı sıra Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğretmenlerinden oluşan ekip, ilk olarak Güçlü ilkokulu ve ortaokulunda tiyatro gösterilerde bulundu.

Konuya ilişkin duygularını aktaran Proje Koordinatörü ve Çocuk Gelişimi Eğitimi Öğretmeni Fatma Çelikaslan, projeyi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek devamında şunları kaydetti: “Kırsal mahallelerimizde bulunan öğrencilerimizi de düşünerek, “Her Çocuk Eğlenmeyi Hak Eder” diye bir proje tasarladık ve bu projemiz Milli Eğitim Müdürlüğü onayından geçti. Bugün de proje kapsamında ilk olarak Güçlü İlk ve Ortaokulundayız. Amacımız öğrencilerimize iyiliği, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü masalsı bir anlatım ile tiyatroyla süsleyerek öğrencilerimize sunmak. Burası ilk köy okulumuzdu, bundan sonra diğer köylerimiz ile projemiz devam edecek” dedi.

Güçlü ilkokulu ve ortaokulu öğretmen ve öğrencileri de yapılan etkinlikten büyük keyif aldıklarını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti