Advert
Advert

Vali Erin, Suruç’ta Muhtarlar ve Vatandaşlarla Buluştu

Bazı inceleme ve açılışlara katılmak üzere Suruç’a giden Şanlıurfa Valisi Abdullah erin, Suruç merkez ve köy muhtarları ile bir toplantı yaptı.

Vali Erin, Suruç’ta Muhtarlar ve Vatandaşlarla Buluştu
Bu içerik 1116 kez okundu.
Advert

Toplantıda, Suruç merkez ve köylerine yapılan hizmetleri değerlendiren Vali Erin, muhtarların ilettiği talepleri not aldı. Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Vali Erin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere değinerek, seçimlerin huzur içinde, demokratik bir ortamda gerçekleşmesi için herkesin hassasiyet göstermesi gerektiğini hatırlattı. Seçimlere yönelik alınan güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede olduğunu kaydeden Vali Erin, seçmenin özgür kararını etkileyecek hiçbir girişime müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Muhtarlarla toplantısından sonra Hükümet Konağı arkasında bulunan Sanat Sokağına geçen Vali Erin, buradaki çay evinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Vali Erin, aynı yerde Suruç 100. Yıl İlkokulu öğrencilerinin 21-26 Mart Orman Haftası münasebetiyle düzenlediği resim sergisini ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

Suruç ziyaretine okul açılışı töreni ile devam eden Vali Erin, eğitim seferberliği kapsamında yapımına başlanan 393 okuldan biri olan Yanaloba İlkokulu ve Ortaokulu’na geçti. Okul öğrencileri ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Erin, açılış kurdelasını kestikten sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Akşam saatlerinde Yanaloba mahalle sakinleri ile bir toplantı yapan Vali Erin, burada da vatandaşlarla hasbihal edip, sorun ve taleplerini dinledi. Vali Erin’in mahallelerini ziyaretinden büyük memnuniyet duyan mahalle sakinleri, Vali Erin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Erin’e Suruç ziyaretinde Suruç Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan eşlik etti.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ