Advert
Advert

Başkan Ekinci Asya Mahallesinde Yapılan Çalışmaları İnceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindekilerle birlikte Asya mahallesinde incelemelerde bulunup, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ekipler tarafından yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon’u da inceleyen Başkan Ekinci,” İnşallah bir hafta içerisinde de bu salonumuzu hizmete sunacağız.” Dedi.

Başkan Ekinci Asya Mahallesinde Yapılan Çalışmaları İnceledi
Bu içerik 950 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci beraberinde birim müdürleriyle birlikte mahalle ziyaretlerini gerçekleştirip yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. Belediyenin ilçeye kazandırdığı hizmetleri yerinde inceleyip ilgililerden bilgi alan Başkan Ekinci, Asya Mahallesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon’da yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Mahalle Muhtarı Kasım  Karadaş’ı da muhtarlık ofisinde ziyaret eden Başkan Ekinci, Çok Amaçlı Salon’un kısa süre içinde hizmete sunulacağını belirtti.

Muhtarlık ofisine gelen vatandaşlarla da sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, Eyyübiye’nin her şeyin en güzeline layık olduğunu belirtti. Başkan Ekinci,” Asya Mahallesindeyiz Mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Asya Mahallesinin uzun süredir beklediği çok amaçlı salonda bitmek üzere ve bir haftaya kadar da açılışı yapılacak. Herkesin bildiği gibi göreve başladığımız zaman Asya mahallesinde komşu komşuya giderken çizmesini giyerdi, ama şuan kış zamanında komşusuna veya daha uzağa terlik ile gidebiliyor. Bu denli hizmetlere imza atıldı. Biliyoruz ki insanımız hizmetin en güzeline layık. Bizler de bu süre zarfından elimizden gelen hizmetleri imkanlar ölçüsünde sunmaya çalıştık. Bunun mutluluğunu da yaşıyoruz. Ekibimizle birlikte güzel çalışmalara imza attık, ekibimize de teşekkür ediyorum. Muhtarımızla da taleplerin giderilmesi konusundaki çalışmalarımızdan dolayı da muhtarımıza da teşekkür ederim. “dedi.

Asya Mahalle Muhtarı Kazım Karadaş da mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti. Muhtar Karadaş,”Eyyübiye Belediye Başkanımız sayın Mehmet Ekinci’ye Asya mahallemizde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren ayırım yapmadan hizmetlerini yaptı. Çok şükür mahallemizde de güzel hizmetler yapıldı. Geldiğimiz nokta itibariyle mahallemiz kıskanılacak mahalle haline dönüştü. Ben Başkanımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. “ şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.