Advert
Advert

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İncelemelerini Tamamladı

Şanlıurfa’da yapılacak yatırımlar ve devam eden projeleri değerlendirmek üzere bugün kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, GAPTEM toplantı salonunda, Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe belediye başkan vekilleri ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla yapılan İl Değerlendirme Toplantısından sonra şehrin muhtelif yerlerinde incelemelerde bulundu.

 Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İncelemelerini Tamamladı
Bu içerik 887 kez okundu.
Advert

Şehirdeki gezi ve incelemelerine Haleplibahçe mevkiinde inşaatı devam eden Karakoyun Köprülü Kavşağı çevresindeki, kentsel dönüşüm kapsamına alınması düşünülen mahalle ile başlayan Bakan Kurum, yıkılacak evleri ve uygulanacak projeyi yerinde inceledi. Buradaki incelemelerinin ardından ilk etabı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi alanına geçen Bakan Kurum ve beraberindekiler, burada da uygulama projesini değerlendirdiler.

Geçtiğimiz aylarda yıkımı gerçekleştirilen Karayolları Bölge Müdürlüğü alanı ve Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Proje alanında da incelemelerde bulunan Bakan Kurum, akşam saatlerinde Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti.

Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Erin tarafından makamda ağırlanan Bakan Kurum, her bakımdan büyük potansiyelleri bulunan kadim şehir Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, bakanlığı tarafından Şanlıurfa’da uygulanacak projelerin hayırlı olmasını diledi.

Ziyaret anısına Vali Erin’in Şanlıurfa tablosu hediye ettiği Bakan Kurum, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmek ve programına devam etmek üzere Valilikten ayrıldı.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.