Advert
Advert

Sesimizi Kimse Duymuyor

Viranşehir Karayoluna 5 km uzaklıkta bulunan Çomaklı (Çabakçur) köyü sakinleri, 15 yıldır çamur deryasına dönen yolları ile ilgili yaptıkları başvurulardan bir sonuç alamadıklarını dile getirdiler.

Sesimizi Kimse Duymuyor
Bu içerik 1123 kez okundu.
Advert


Köy sakinlerinden Tamer Alhas, siyasi tercihlerinden dolayı 15 yıldır cezalandırıldıklarını belirterek, “Köyümüz devlet sevdalısı bir köy olduğu için cezalandırılıyor. Biz buna inanmak istemesekte artık bizlerde de soru işaretleri oluşuyor. Gerçekten devletimizi sevdiğimiz için mi  belediye bizi cezalandırıyor? Köyümüz Viranşehir Karayoluna 5 kilometre uzaklıkta olmasına rağmen 15 yıldır tüm başvurularımıza bir cevap alamadık ve yolumuz yapılmadı Bugüne kadar köy sorunları ile ilgili Şanlıurfa Belediyesine ve Siverek Belediyesine defalarca başvurduk. Bize sabır gösterin ve bekleyin yolunuzu yapacağız dediler. Bugüne kadar yolumuz için hiçbir çalışma yapılmadı. Çocuklarımız okula giderken Yoğunca Köyündeki gibi çamur içerisinde kalarak mağdur oluyor. Sesimizi kimse duymuyor” dedi.

Mağduriyetlerini basın yoluyla dile getirmelerine rağmen seslerinin duyulmadığından dert yanan köy sakinlerinden Mehmet alan ise “Bize sorununuzu basın yoluyla dile getirin o zaman yol sorununuz çözülür. Yol sorunumuz yerel ve ulusal basında çıkmasına rağmen halen bir gelişme yok. Sorunumuzun çözülmesi için ne yapmamız lazım anlamış değiliz. Yollarımızın halini bir görsünler. Artık sabrımız kalmadı.” Dedi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti