Advert
Advert

33 Parkı Haliliye'mize Kazandırdık

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesindeki 33 bin metrekare alana sahip parkta tamamlanan güvenlik kamera sistemleri, güneş enerjili aydınlatma sistemleri ve oyun gruplarında için incelemelerde bulundu. Parkta vakit geçiren vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Demirkol, “Kişi başına çıkan yeşil alanı arttırmak için daha önceden yapılan parklara ilaveten 33 yeni park yaptık” dedi.

33 Parkı Haliliye'mize Kazandırdık
Bu içerik 985 kez okundu.
Advert

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Meclis Üyesi İsmail Güneş, Devteşti Mahalle Muhtarı Müslüm Güneş, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ ve teknik ekiple birlikte Devteşti Mahallesindeki 33 bin metrekarelik parkı ziyaret etti. Parkta yapımı tamamlanan güvenlik kamera sistemleri ve güneş enerjili aydınlatma sistemleri ile ilgili bilgiler alan Başkan Demirkol, oyun gruplarının kurulduğu alanlarda da denetimde bulundu.

Parkta vakit geçiren vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada 33 yeni parkı Haliliye’ye kazandırdıklarını altını çizerek, şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak insanlarımızın huzur, güven ve emniyet içerisinde vakitlerini geçirmelerini sağlamak amacıyla yeşil alanlar oluşturuyoruz. Kişi başına çıkan yeşil alanı arttırmak için daha önceden yapılan parklara ilaveten 33 yeni park yaptık. Hedefimiz yemyeşil Haliliye, yemyeşil Haliliye hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz Devteşti Mahallesindeki parkımız, bu anlamda başka mahallelerimizde de yeni park yapım çalışmalarımız devam etmektedir. Bu parklarda vatandaşlarımızın güven içerisinde, huzur içerisinde vakit geçirmeleri için güvenlik kameraları taktırıyoruz. İnsanlarımızın kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyoruz. Bu yeni yaptığımız parkta, güneş enerjisi ile çalışan aydınlatma sistemleri taktık. Dolayısıyla belediye olarak da, elektrik sarfiyatı için herhangi bir ücret ödemeyeceğiz.”

 

Meclis Üyesi İsmail Güneş de, yeni parklarla Haliliye’nin yemyeşil olduğunu ifade ederek, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

 

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından bölgeden ayrıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.