Advert
Advert

‘2018 Çin'de Türkiye Yılı’ sona erdi, sıra ‘2019 Japonya'da Türkiye Yılı’nda

Çin Halk Cumhuriyeti’nde ilan edilen “2018 Çin’de Türkiye Turizm yılı” Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla düzenlenen gala ile sona erdi.

‘2018 Çin'de Türkiye Yılı’ sona erdi, sıra ‘2019 Japonya'da Türkiye Yılı’nda
Bu içerik 4944 kez okundu.
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, Çin'de Türkiye’yi her yönüyle tanıtım çalışmalarının 2019 yılında da aynı hızla devam edeceğini belirtirken, Kültür ve Turizm bakanımız Mehmet Nuri Ersoy da, ‘2018 Çin'de Türkiye Yılı’nın sona erdiğini, sıranın ‘2019 Japonya'da Türkiye Yılı’nda olduğunu söyledi.

 

Türkiye’yi dünyaya en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, “2018 Çin'de Türkiye Yılı muhteşem bir şölenle sona erdi. Sıra ‘2019 Japonya'da Türkiye Yılı’nda” diyerek Türkiye’yi dünyaya en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Şanlıurfa ve Göbeklitepe unutturulmayacak

Çin’de 2018 Türkiye Turizm Yılının sona erdiğini belirten ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen de, “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'la Çinli mevkidaşı Luo Shugang'un onur konuğu olduğu gala ile 2018 Turizm yılı sona erdi. Fakat 1 milyon Çinli turist hedefimize ulaşmak için ülkemizi Çin'de tanıtım çalışmalarımız 2019'da da aynı hızla devam edecek. Bu arada Şanlıurfa’mız ve Göbeklitepe unutturulmayacak. Memleketimizin dört bir tarafının kültürünü yansıtan ve Türk müziğinin en seçkin eserlerinden oluşan repertuarımız Çinlilerin çok ilgisini çekti. Turizm yılı kapanış töreni ile aslında yeni projelerimiz ve 2019 yılının da açılışını yaptık diyebiliriz” dedi.

 

Emeği geçen herkese teşekkür

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “2018 Türkiye-Çin turizm yılı kapanışını Pekin’de Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un katılımlarıyla muhteşem bir müzik şöleniyle gerçekleştirdik. Bu geceyi bizim ve misafirlerimiz için unutulmaz kılan olağanüstü bir ses tenor Murat Karahan, saygıdeğer orkestra şefi Erol Erdinç beyefendi ve Devlet Opera ve Balesinin çok değerli müzisyenleri ve Ankara MDT dans ekibine sonsuz şükranlarımızı sunarız” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Onur Air heyeti Pekin Büyükelçiliğinde

Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, Ocak ayı içinde Çin’in Çendu şehrinden İstanbul uçuşlarına başlayacak olan Onur Air’in Genel Müdürü Teoman Tosun ve beraberindeki heyeti Büyükelçilik konutunda kabul ederek şirketin Çin’deki faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

Beiqi Foton Motor firması yöneticilerinden Önen’e ziyaret

Büyükelçi Önen, daha sonra Çin'in en büyük ticari araç üreticisi Beiqi Foton Motor firması yöneticilerini Büyükelçilikte kabul etti.

Büyükelçi Önen, firmanın Türkiye’deki faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve şirket yetkilerini ülkemizdeki yatırım imkânları hakkında bilgilendirdi.

Çin Büyükelçi Emin Önen
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti