Advert
Advert

Başkan Ekinci “Ulaşamadığımız Kimse Kalmayacak”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan ev ziyaretlerine devam ediyor. Birçok aileye çat kapı ziyaret gerçekleştirerek yüzlerini güldüren Başkan Ekinci bu kez de On ikiler ve Eyüpkent mahallesinde yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Ekinci “Ulaşamadığımız Kimse Kalmayacak”
Bu içerik 1181 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gönül belediyeciliği ile yaptığı mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Gitmedik mahalle, girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayan Başkan Ekinci, vatandaşların sorunlarını bire bir dinleyip yerinde çözüme kavuşturup vatandaşın hayır duasını alıyor. Seçildiği ilk günden bu yana vatandaşı ve esnafı yalnız bırakmayan Başkan Ekinci, gönüllere dokunuyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindekilerle birlikte Onikiler ve Eyüpkent Mahallelilerine ziyarette bulundu. Mahalledeki yardıma muhtaç ailelere ulaşıp sıkıntılarıyla hemhal olan Başkan Ekinci, Onikiler Mahallesi’nde yaşayan şehit ailesini ziyaret etti. 22 yıl önce oğullarını şehit veren ailenin kapısını çalan Başkan Ekinci ve beraberindekiler ailenin evine misafir oldu. Aileyle sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Ekinci, gelen talepler doğrultusunda ailenin eksikliklerinin tamamlanması için talimatlar verdi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler ziyaretlerine Eyüpkent Mahallesi’yle devam ettiler. Eyyüpkent Mahallesi’nde yaşayan yaşlı bir çifti evinde ziyaret eden Başkan Ekinci, yaşlı çiftle sohbet edip sorunlarını dinledi. Aileden gelen talep ve istekleri elinden geldiğince yerine getirmeye çalışan Başkan Ekinci, birimleri talimatlandırdı.

Yaptığı mahalle gezileri kapsamında açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’Geleneksel hale getirdiğimiz ev ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Onikiler ve Eyyüpkent mahallelerimizi ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde muhtarlarımız, il teşkilatından arkadaşlar, kadın kolları başkanımız, gençlik kollarından arkadaşlarımız ve Sosyal Yardım Müdürlüğünden arkadaşlarımız bizlere eşlik ediyorlar. Gittiğimiz evlerde insanlarımızın taleplerini alıyoruz, çözebildiğimiz konuları anında çözüyoruz, çözemediğimiz ve bizim ile ilgili olmayan konularda ise çözüm noktasında aracılık ediyoruz ve vatandaşlarımızın derdine derman olmaya çalışıyoruz. Bu tarz geziler ve ziyaretler önemli. Bir taraftan insanların taleplerini birinci ağızdan almış oluyorsunuz diğer taraftan da insanların gönüllerine dokunmuş oluyorsunuz. Gönül belediyeciliğinin şu anda çok konuşulduğu durumda yıllardır yaptığımız bu ziyaretler bir nevi gönül belediyeciliğinin örneğidir. Ben bu ziyaretlerimize eşlik eden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca mahallelerinde ki bu tarz insanların durumlarını bizlere bildirdiği içinde ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah dokunmadığımız, derdine çare olamadığımız insanların çok daha az olduğu bir Eyyübiye oluşturacağız.” dedi.

Onikiler Mahalle Muhtarı Ali Doğan ise yapılan ziyaretle ilgili şunları dile getirdi, ‘’Sayın Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki elini başına vurmadığı öksüz ve gariban aile kalmamıştır. Diğer siyasilerimizin, bu başkanımızın davranışından örnek almalarını diliyorum, rabbim gücüne güç katsın. Sosyal yardımlaşmada Şanlıurfa'da değil Güneydoğu da tek başına bir Sosyal Yardımlaşma birimi gibi. Her zaman fakir ve fukaranın yanında olduğuna gözlerimiz ile şahit oluyoruz ve bizler kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Eyüpkent Mahalle Muhtarı Cuma Şah ise Başkan Mehmet Ekinci’ye duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, ‘’ Eyyübiye Belediye Başkanımız bu konuda çok duyarlı. Kendilerini bu tarz vatandaşlarımızın durumunu ilettiğimizde mağduriyetlerini mutlaka gidermeye çalışıyor ve sık sık bizleri ziyaret ediyor. Allah sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin. Sağ olsun devlet erkânından bir belediye başkanı olarak bizleri bu tarz sıkıntılarda bırakmıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Çat kapı ziyaretleri kapsamında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekici’ye, Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, Ak Parti Eyyübiye İl Teşkilatı, Eyyübiye Gençlik Kolları, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ve mahalle muhtarları eşlik etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.