Advert
Advert

Ak Parti,Bir Hizmet Partisidir

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru Eyyübiye ilçesindeki Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek burada hasta ve yakınlarıyla sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. AK Aday Toru, AK Parti hükümetleri tarafından sağlık anlamında yapılan hizmetleri anlatarak 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek istedi.

Ak Parti,Bir Hizmet Partisidir
Bu içerik 1027 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde bir dizi temaslarda bulunarak seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru Eyyübiye ilçesindeki Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında AK Aday Toru, polikliniklerde tedavi gören vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederken, hastanede yatan hastaları ve hasta yakınlarıyla da bir araya geldi.

 

Tüm hastalara Allah'tan acil şifalar dileyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru; "insanların hastane kapılarından geri çevrildiği, bir ilaç için sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdiği Türkiye'den şükürler olsun ki beş yıldızlı otel konforunda her türlü imkanların bulunduğu mekanlarda sağlık hizmeti alabiliyor vatandaşlarımız. 18-20 li yaşlardaki gençlerimiz eski Türkiye'deki sağlık hizmetleri bilmeyebilir. O zaman ile bu zaman arasındaki farkı bizlerin iyi anlatması lazım. AK Parti hükümetleri zamanında gerçekleşen bu yatırımlar, hizmetler inşallah 24 Haziran sonrasında da devam edecek" dedi.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti