Advert
Advert

Güler Kama İzol, Ceylanpınar'ı Ziyaret Etti

27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilçe, kırsal mahalle, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İzol, bir yandan vatandaşların talep ve sorunlarını dinlerken diğer yandan ise 24 Haziran Seçimlerinin önemini anlatıyor.

Güler Kama İzol, Ceylanpınar'ı Ziyaret Etti
Bu içerik 1947 kez okundu.
Advert

Her gün farklı bir ilçede vatandaşları ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol'un Ceylanpınar ilçesinde vatandaşları ziyaret etti. AK Aday Güler Kama İzol Ceylanpınar ilçesinde gerçekleştirdiği temasların ardından ilçe'de bulunan esnaf ve  vatandaşları ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Ceylanpınar ilçesinde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşan İzol," Memleketimizde basmadık toprak bırakmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Gerçekleştirilen esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından AK Parti Ceylanpınar İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen ev toplantısına katılan AK Aday Güler Kama İzol, "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet,Güçlü Türkiye yolunda  Kadınlarımızdan 24 Haziran seçimleri için tam destek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol'un Ceylanpınar İlçesinde gerçekleştirdiği temaslarda AK Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Halit Şimşek, AK Parti Ceylanpınar İlçe Kadın Kolları Başkanı Zahide Tepedelen ile ilçe teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.