Advert
Advert

Fakıbaba'dan Elektrik Müjdesi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Haliliye ilçesinde kanaat önderleri ve mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Bakan Fakıbaba, bir buçuk yıl sonra Şanlıurfa’nın merkez ve kırsalda elektrik sorununu çözeceğini söyledi.

Fakıbaba'dan Elektrik Müjdesi
Bu içerik 1262 kez okundu.
Advert

Gıda Tarım ve Hayvancılık BakanıŞanlıurfa Milletvekili Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba İl Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili Adayı İbrahim Toru, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Teşkilat Üyeleri ile kırsal mahallelerde ziyaretlerde bulundu. Bakan Fakıbaba ilk olarak Haliliye’ye bağlı Yenisu Mahallesi’nde Kanaat önderi ve mahalle Muhtarı Mustafa Aksu’yu ziyaret etti. Bakan Fakıbaba, daha sonra Köse Mahalle Muhtarı Halil Mol ve Havşanlı Mahalle Muhtarı Mahmut Ayniberk’i ziyaret etti.

 

Ziyaretleri sırasında fikir alışverişinde bulunan Bakan Fakıbaba, 24 Haziran seçimleri için mahalle sakinlerinden destek istedi.  Ayrıca Bakan Fakıbaba ve AK Aday Toru kırsal mahallelerde çocuklara oyuncak dağıttı. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’nın kanayan yarası haline gelen elektrik sorununu kökten çözeceklerinin müjdesini verdi.  Bakan Fakıbaba, "Allah'ın izniyle 2019'un sonuna kadar bütün köylerde ve şehir merkezlerindeki elektrik kabloları yer altına alınacak ve DEDAŞ sorunu bitmiş olacak. Bir buçuk yıl içinde biz bunu başaracağız. Oturduk konuştuk, planları yaptık,  bu işi kesin köklü bir çözüme kavuşturacağız.  Vatandaşımız sorduğunda adresine göre tarih vereceğiz, bu bölge bu tarihte yapılacak diyeceğiz tüm planlamalar bu yönde yapıldı. Şanlıurfalılar bilir Ahmet Fakıbaba bir şey söylüyorsa evelallah yapar. Bu konuda başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlar Kurulu, bu enerji olayına sahip çıkmıştır. İnşallah bir buçuk sene içinde Şanlıurfa'nın hem tarımsal sulamada hem de merkezde elektrik kesintilerini kaldıracağız. Ama bu bir kerede olacak şey değil yavaş yavaş bunu bitireceğiz." İfadelerini kullandı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti