Advert
Advert

"Şanlıurfa, 24 Haziran İçin Kararını İstikrardan Yana Verecektir"

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, dün esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde ise partisinin seçim bürolarının açılışına katıldı. Buluşmalarda halka seslenen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa, 24 Haziran için kararını istikrardan yana verecektir" dedi.

Bu içerik 931 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her gün şehir merkezinin yanı sıra farklı bir ilçede vatandaşlarla buluşan Başkan Çiftçi, gece geç saatlere kadar süren temaslarında 24 Haziranın önemini anlatıyor.

Başkan Çiftçi dün gündüz saatlerinde esnaf ziyaretlerinin ardından İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Burada esnafın taleplerini bir bir dinleyerek not alan Başkan Çiftçi, akşam saatlerinde ise Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosunun açılışında halka seslenen Başkan Nihat Çiftçi, AK Parti Hükümetlerinin Türkiye'de gerçekleştirdiği gelişimi ve dönüşümü anlattı. Başkan Çiftçi buradaki programının ardından Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Aktaşoğlu'nun Eyyübiye'deki AK Parti seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.