Advert
Advert

Gülender Açanal'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Zemzem Gülender Açanal, 15 Haziran 2018 Cuma günü idrak edilecek olan Ramazan Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Gülender Açanal'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Bu içerik 1479 kez okundu.
Advert

" Sevgili Hemşehrilerim, sizlerinde bildiği gibi seçim startını 26 Haziran’da Aday Tanıtım Toplantısıyla verdik. O günden bugüne adım adım Urfa’yı dolaşıyoruz. STK’larla, meslek odalarıyla çeşitli toplantılar yapıyoruz. Özellikle günde 2-3 defa hatta daha fazla olduğu günlerde var ev toplantılarında bayanlarla buluşuyoruz. Mahalle gezileri ve ev toplantılarına katılıyoruz. Arda kalan zamanlarda esnaf ziyaretleri ve kırsal mahallelerde kanaat önderleri ile görüşüyoruz, onların sorunlarını dinliyor çözüm önerileri geliştiriyoruz. İftarda ise dezavantajlı ailelerle çat-kapı iftarlar yapıyoruz. Tüm bu etkinliklerimizi partimizle teşkilatlarımızla kadın ve gençlik kollarımızla koordineli bir şekilde yapıyoruz.

Cumhurbaşkanımıza, milletvekillerimize ve milletvekili adaylarımıza büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz bu bizi oldukça mutlu ediyor.

Ramazan Ayı’nın sonuna geldik. Tüm halkımızın Ramazan Bayramını en kalbi hislerimle kutluyorum. Bayramın milletimize, ümmetimize sağlık, sıhhat, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

20 Haziran’da Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan mitinge siz Urfalı hemşerilerimi davet ediyorum. Özellikle Şanlıurfa’nın şanına yakışır bir miting olmalı. Bayanların yoğun katılım göstermesi bizleri oldukça mutlu edecektir. 

 

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde ise ülkemizin istikrarının, istikbalinin ve istiklalinin bayramını kutlamak dileğiyle tüm Şanlıurfalıların bayramını bir kez daha kutluyorum" şeklinde konuştu

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti