Advert
Advert

Eyyübiye Belediyesi Spor Komplekslerini Bir Bir Açıyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yapımına başlanan 10 adet spor kompleksinin açılışları bir bir gerçekleşiyor. Kırsal Payamlı mahallesinde yapımı tamamlanan spor kompleksinin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Eyyübiye Belediyesi Spor Komplekslerini Bir Bir Açıyor.
Bu içerik 645 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla gençlere yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Eyyübiye Belediyesi, spor kompleksleriyle gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutup, sportif faaliyetlere yönlendiriyor.  Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda ilçe genelinde yapımına başlanılan spor kompleksleri, bir bir açılıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımı tamamlanan Payamlı mahallesi spor kompleksinin açılışını yaptı. Payamlı mahallesinde düzenlenen törene; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyesi İlhami Günbeği, AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Muhtarlar ile Payamlı mahallesi sakinleri katıldı. Açılışta konuşan Başkan Ekinci, Gençliğe yatırımlarının devam edeceğini belirtti.

Gençlere yönelik yatırımlarının hızla devam edeceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Güzel bir akşamda güzel bir tesisteyiz. Öncelikle bu tesis başta Payamlı mahallesi olmak üzere bu tesisten faydalanacak çevre mahallelere hayırlı uğurlu olsun. Burada gençlerimiz kaliteli vakit geçireceklerdir. Burada kaliteli vakit geçiren gençlerimizin büyükleri de buradan gerekli destekleri vereceklerdir. Cenabı hak nasip etti biz bu yerlere geldik devletimizin imkanları ile kırsallarımıza güzel tesisler yapmaya başladık .İnanıyorum ki bu güzel tesisler ile beraber spor daha çok gündeme alınacak .Sporun gündeme alındığı yerlerde de farklı fikirler türemez. Eyyübiye Belediyesi olarak gençlere yönelik farkındalık yaratacak çalışmalarımız var. Ak Evler spor salonlarında lisanslı sporcularımız yetişiyor. Burada 3000'den fazla lisanlı sporcumuz var. Bu sporcularımız sadece ilde ve bölgede birincilik elde etmiyorlar. Türkiye'de 1'inci olan gençlerimiz var. Onun ötesinde Ülkemizi yurt dışında temsil eden gençlerimiz var. Bu tesisin açılışında gelecek gençlerimizin sağlam temellerde oluşturmak için bir aradayız. Diliyorum ki bu tesisimize sahip çıkacak olan buradaki gençlerimiz ve buradaki muhtarımız ve çevre civardaki gençlerimiz bu sahadan istifade edecek ve bu tesisi gözleri gibi koruyacaklardır. Ben bir kez daha bu tesisimizin mahallemize ve bölge sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum. “dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da ilçe genelindeki başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek,” Sayın Belediye Başkanımız ile bugün kaç köye gittik, hemen hemen her köyde bir icraat göstermiş olduğunu gördük. Bizleri gururlandırdığı için çok teşekkür ederiz ve Ak Partili bir belediyeye yakışan budur.” Şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi İlhami Günbeği ise,” Bugün Belediye Başkanımız, Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız ve İlçe teşkilatımız ile birlikte Payamlı bölgesinin değişik yerlerine gittik. Eyyübiye Belediye Başkanımızın Payamlı ilçesinin en ücra noktalarına bir şekilde dokunduğunu bugün bir kez daha gördük. Belediye olarak sadece fiziki projeler yapmıyoruz, fiziki projelerin yanında sosyal projelere çok ağırlık veriyoruz. Bugün buraya baktığınızda bu en güzel örneğidir. Ben bu anlamda Eyyübiye Belediye Başkanımıza teşekkür ederim .”dedi.

Payamlı Mahalle Muhtarı Nebi Kılıç ise şunları söyledi,”Eyyübiye Belediye Başkanımız ve Ekibine sonsuz teşekkür ve saygılarımı arz ederim. Bu futbol sahasını bizlere kazandırdıkları için kendilerine minnettarız ve çok teşekkür ederiz. Çevre köylerdeki arkadaşlarımıza her zaman kapımız açıktır. Onlar da istedikleri zaman bu futbol sahasını kullanabilirler. Cenabı Allah Ak Partimizi her zaman dimdik ayakta tutsun, bizler her zaman arkasındayız.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.