Advert
Advert

Başkan Ekinci Mahalle Mahalle Dolaşıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ekinci,” Bizlere iletilen talepleri birinci ağızdan dinlemeyi sürdürüyoruz.” dedi.

Başkan Ekinci Mahalle Mahalle Dolaşıyor
Bu içerik 1131 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin hale getirdiği vatandaşı yerinde dinleme geleneğini sürdürüyor. Merkez ve Kırsal Mahalle ayırımı yapmadan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ekinci, hem talepleri dinleyip çözüm üretiyor hem de yaklaşan seçimler öncesi destek istiyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AK Eyyübiye İlçe Teşkilat üyeleriyle birlikte kırsala adeta çıkarma yapan Başkan Ekinci, 9 mahallede vatandaşları dinleyip destek istedi. Altıntepe, Yukarı Yazıcı, Aşağı  Yazıcı, Hamzababa, Yolbaşı, Keskin, Yukarı ve Aşağı Koçlu ile Yoğurtlu kırsal mahallelerinde temaslarda bulunan Başkan Ekinci, Çek Çek Mahallesi bölge muhtarlarıyla bir düzenlenen iftar programında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar’la da bir araya geldi.

Mahalle gezileri kapsamında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;” Birçok kırsal mahallemizde temaslarda bulunduk. Vatandaşlarımızla bir araya gelip onlardan yaklaşan seçimler öncesi destek istedik. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler sadece ülkemiz için değil tüm İslam coğrafyası için büyük önem taşıyor. Milletvekillerimiz, Adaylarımız, Belediye Başkanlarımız ve Teşkilatımız hep birlikte sahayı dolaşıyoruz. Sabahın erken saatlerinde başlayan programımız gece geç saatlere kadar devam ediyor. Altıntepe, Yukarı Yazıcı, Aşağı  Yazıcı, Hamzababa, Yolbaşı, Keskin, Yukarı ve Aşağı Koçlu ile Yoğurtlu kırsal mahallelerinde kırsal mahallelerimizi gezdik ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Bu ziyaretlerimizde şunu fark ettik; vatandaşlarımızın bu seçimlerin geleceğimizin seçimleri olacağının farkındalar. “

İlk günden itibaren hep sahada olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr Halil Özcan ise,” İlk günden itibaren sahadayız. Buğday pazarı esnafımızla bir araya geldikten sonra bazı STK ziyaretlerimizi de yaptık. Akabinde kırsal mahalle gezilerimize başladık. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği sıcak ilgi bizi mutlu ediyor. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin öneminin farkında olan vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. “şeklinde konuştu.

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar,”24 Haziran seçimlerine yönelik olarak Milletvekili Aday arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde saha çalışmalarımız devam ediyor. Bizler de bugün Haliliye Merkez ve kırsalda yoğun bir çalışma içerisinde bulunduk. Bölge Muhtarlarımızla bir aradayız. Sağ olsunlar gittiğimiz her yerde teveccüh ile karşılanıyoruz. Yapılan hizmetlerin farkında olan vatandaşlarımız inşallah 24 Haziran’da yine Şanlıurfa’da rekor bir oy almamıza vesile olacaklardır. “dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti