Advert
Advert

Bakan Fakıbaba ve Başkan Baydilli,Muhtar ve Stk'lar ile Buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin ev sahipliğinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Karaköprü'deki mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bakan Fakıbaba ve Başkan Baydilli,Muhtar ve Stk'lar ile Buluştu
Bu içerik 925 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğinde  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve ilçe teşkilatıyla bir araya geldiler.

İftar programına Bakan Fakıbaba ve Başkan Baydilli'nin dışında AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Ak Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı ve davetliler katıldı.

İftar programında açılış konuşmasını yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi  olarak birlik beraberliği pekiştirmek adına muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Başkan Baydilli, "Bugünün ayrı bir güzelliği olarak kıymetli bakanımızın tüm gününü Karaköprü'ye vermesiydi.  Karaköprü muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geldik hem Karaköprü'müzdeki sorunları hem de başka neler yapılabilir noktasında fikir alışverişi yaptık. Bu duyarlılığı ve ilgisinden dolayı sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum. 

Şanlıurfa'mız gelişiyor, hizmete kavuşuyor ve Güneydoğu'nun parlayan yıldızı olma noktasında büyüyor. Son 15 yıldır Şanlıurfa'mızda çok önemli hizmetler ve yatırımları oluyor. İnşallah bu istikrar ve yatırımlar 24 Haziran sonrasında sizin de desteğinizle devam edecek. İftar programımıza katılımlarından dolayı Sayın Bakanımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ederim" diye konuştu. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise sabahın ilk saatlerinden beri Karaköprü'de olduklarını belirterek şunları söyledi:  "Çalışmalarımıza Karaköprü'de devam ediyoruz. Burada muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve kanaat önderleriyle bir araya geldik. Neler yaptığımızı ve yapacağımızı onlara anlattık ve sorunlarını dinledik, notlarımızı aldık. 

Bize önemli bir görev verildi  inşallah sizlerin de desteğiyle alnımızın akıyla çıkacağız, hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bu kardeşinize desteğinizi verdiğinizde inanın 15 yılda yapılan hizmeti 5 yılda bitireceğiz inşallah.  14 arkadaşımızla birlikte bizi Sayın Cumhurbaşkanımıza gönderdiğinizde Şanlıurfa'yı çok iyi temsil edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Bu iftar yemeğinde çok değerli hemşerilerimle beni buluşturan Metin Başkanımıza teşekkür ediyorum."

Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız da ilçedeki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftarda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirirken, programı düzenleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti