Advert
Advert

'Viranşehir,Ak Parti ile İstikrarı Gördü'

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir ilçe temasları çerçevesinde partisinin her kademesi ile bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi. Partililerine seslenen Başkan Çiftçi, "Güçlü teşkilat, güçlü birlik ve beraberliğimiz ile yine istikrarımız sürecektir" dedi.

'Viranşehir,Ak Parti ile İstikrarı Gördü'
Bu içerik 1701 kez okundu.
Advert

Her gün kent merkezinin yanı sıra bir ilçede vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin hafta sonu adresi Viranşehir oldu. İlçede ilk olarak esnafı ziyaret eden Başkan Çiftçi, ardından AK Parti İlçe Teşkilatına giderek çalışmaları değerlendirdi.

Partisinde ilk olarak yönetim kurulu üyeleri ile buluşan Başkan Çiftçi, tüm üyelerin vatandaşın yanından ayrılmayarak halka 24 Haziran'ın önemini anlatmalarını istedi.

Başkan Çiftçi ardından Kadın Kolları ile buluştu. Kadınlara seslenen Başkan Çiftçi, "Bizde kadının ayrı bir yeri ve önemi vardır. Seçimlerde de en çok iş kadınlarımıza düşer. Partimizin kadın kolları Viranşehir'deki tüm hanelere giderek ilçemizde yapılan hizmetleri ve Türkiye'mizdeki istikrarı anlatacaklar. Böylelikle her kesimden vatandaş AK Parti istikrarı ile ilçemizde, şehrimizde ve Türkiye'mizde nelerin değiştiğini görecekler" diye konuştu.

Başkan Çiftçi'nin bir sonraki buluşma adresi bu kez gençlik kolları ile oldu. Gençlik kollarından '24 Haziran'a kadar durmak yok' sözü alan Başkan Çiftçi, "Viranşehir'deki birlik ve beraberlik teşkilatımızın çok iyi yönde olduğunu gösteriyor. Particilik işte budur. Hep birlikte hareket etmektir" şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili adayı Halil Özşavlı'nın da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Çiftçi daha sonra gece saatlerinde yine AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Toru'nun seçim bürosunun açılışına katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.