Advert
Advert

Karaköprü'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Karaköprü Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri devam ederken, Ramazan’ın manevi atmosferine uygun programlar yapılarak vatandaşların iftar sonrası sahura kadar zamanlarını dolu dolu geçirmeleri sağlanıyor.

Karaköprü'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
Bu içerik 702 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi’nin Geylani Eğitim ve Hizmet Vakfı ile ortaklaşa düzenlediği Ramazan etkinliği programında, vakfın talebelerinin zikir, sema gösterisi ve ilahileri izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

 

Çok sayıda vatandaşın izlediği programda dualar, salavat-ı şerifler ve ilahiler okunurken, Geylani Eğitim ve Hizmet Vakfı talebeleri zikir halkası oluşturdu. Programın son bölümünde Sakal-ı Şerif ve Kâbe örtüsü vatandaşların ziyaretine açılırken, çok sayıda vatandaş Sakal-ı Şerif ziyareti için sıra oluşturdu.

 

Karaköprü amfi tiyatro alanında gerçekleştirilen programı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Geylani Eğitim ve Hizmet Vakfı Onursal başkanı Şeyh Ahmet El Kadiri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

 

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayının maneviyatının yaşanması ve dolu dolu geçmesi adına programlar düzenlediklerini söyledi.

 

Başkan Baydilli, “Ramazan ayını dolu dolu geçirmek adına bu tür etkinlikler yaparak vatandaşlarımızın güzel vakit geçirmesini sağlamaya çalışıyoruz. Önemli olan sadece Ramazan ayı içerisinde değil her zaman insanların bu maneviyatı yaşamasıdır. İnsanların birbirinin hak ve hukukuna riayet etmesi ve hoşgörülü olmasıdır. Bizim bu konuda peygamber efendimizi örnek almamız gerekir. Bu güzel program için Geylani Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ve programımıza teşrif eden vatandaşlarımıza teşekkür ederi.” diye konuştu.

 

Geylani Eğitim ve Hizmet Vakfı Onursal Başkanı Şeyh Ahmet El Kadiri programda Peygamber Efendimizin örnek hayatını anlatırken, programın düzenlenmesinden dolayı Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

 

Programın sonunda vatandaşlar için sakalı şerif ziyarete açıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti