Advert
Advert

Başkan Ekinci “ 45 Bin Aileye Çeşitli Yardımlar Yaptık

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldiği iftar yemeğinde, Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün bu güne kadar 45 aileye çeşitli yardımlar yaptığını söyledi.

Başkan Ekinci “ 45 Bin Aileye Çeşitli Yardımlar Yaptık
Bu içerik 813 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Şanlıurfa'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına televizyon, gazete, radyo, internet Sitesi, dergi ve ajans temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve kısa sürede hizmete açılması beklenen Kitap Otağında düzenlenen iftar yemeğinde gazetecilere belediyenin çalışmalarını anlatan Başkan Ekinci, özellikle sosyal yardımlar konusunda yaptıkları çalışmalara değindi. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu güne kadar 55 bin aileyi ziyaret ettiğini belirten Başkan Ekinci,” Ekiplerimiz ziyaret ettikleri ailelerin 45 binine yardım etmiştir.” Dedi.

İftar programında Şanlıurfa'daki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Ekinci şunları söyledi,” Değerli basın mensupları mübarek ramazan ayındayız. Ramazan ayı paylaşmaktır, ramazan ayı merhamet duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı ve yaşatıldığı aydır. Sizlerde plan ve programlarınız ile yoğun bir aydasınız. Malumunuz önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Bu seçimlerden dolayı da yoğunluğunuz var. Bu yoğunluk arasında sizlerle hasbıhal etmek istedik. Değerli misafirler Eyyübiye Belediyesi olarak bugüne kadar Sosyal Yardım Müdürlüğü ekiplerimiz 55 bin aileyi yerinde ziyaret etmiştir.  45 bin aileye yardım yapılmıştır. Bu yardımlar bazı ailelere gıda paketi bazı hastaların gelişmiş bir hastanede tedavisi şeklinde olmuştur. Bazen çadırda yaşayan bir fakire ev noktasında yardım bazen de tabi ki engelli kardeşlerimize akülü sandalye şeklinde olmuştur. Dolayısıyla 55 bin insanımıza bir şekilde ulaşmış durumdayız. Bu da gösteriyor ki sosyal belediyecilik anlamında sayı ve rakama bakıldığında çok ciddi bir çalışma. Yine ramazan ayındayız. Çeşitli ramazan etkinlikleri düzenleyebilirdik. Ama işin fayda maliyet analizine bakarak ilk yıldan bu yana ağırlığımız ramazan çadırlarından ziyade, vatandaşlara gıda paketi vermek kaydıyla gerçekleştirdik. Sosyal Yardım Müdürlüğümüz belirlenen ailelere gıda paketlerini ulaştırıyorlar. Bunu ifade ederken iftar çadırları yanlış bir uygulamadır şeklinde söylemiyoruz. Bu sadece bizim çalışma anlayışımız ve bu şekilde ifade etmek istedim. “

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.