Advert
Advert

Başkan Ekinci İftarda Personelle Bir Araya Geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi tarafından personele yönelik düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Personelle birlikte iftarını açan Başkan Ekinci,” Tüm çalışanlarıyla Eyyübiye’yi daha da güzelleştirmek için uğraşıyoruz.” Dedi.

Başkan Ekinci İftarda Personelle Bir Araya Geldi.
Bu içerik 589 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi tarafından personele yönelik düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Özel bir mekanda düzenlenen ve yaklaşık 1000 personelin katıldığı ve aile ortamında geçen iftar yemeğine ev sahipliği yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ekip ruhuyla hareket ettiklerini belirtti. Eyyübiye Belediyesi tarafından personele yönelik düzenlenen iftar yemeğine başta temizlik işleri personeli olmak üzere, park ve bahçeler personeli ile diğer birimlerde görev yapan yaklaşık 1000 personel katıldı. İftar yemeğine Başkan Ekinci, Eşi Ayşe Ekinci, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Kızılelma, Mehmet Elgün, Birim Müdürleri ve Belediye personeli katıldı. İftar yemeğinde belediye personeline seslenen Başkan Ekinci, Yeni Eyyübiye’nin inşasında daha çok çalışarak katkıda bulunacaklarını söyledi. Ekip ruhuyla hareket ettiklerini ve bunu sahaya yansıtarak vatandaşa hizmet olarak geri döndürdüklerini belirten Başkan Ekinci,” Gece gündüz çalışıp vatandaşa en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Büyük bir aile olarak ilçe halkına hizmet ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Çok değerli mesai arkadaşlarım, öncelik ile bu aile yemeğine hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.Tabi insanın ailesi ile bir araya gelip böyle mübarek bir ayda orucunun açması gerçekten güzel bir şey. Ben bu duygu ve düşünceler ile ramazan ayınızın bereketli olmasını diliyorum. Böyle güzel bir günde hepimiz aynı sofra altında birleştik ve aynı sofra etrafından toplandık. Hepimizin amacı ilçemizi daha da güzelleştirmek. Hızla akan giden bir zaman dilimiyle karşı karşıyayız. Bu zaman dilimi içinde en büyük arzumuz hizmet götürdüğümüz vatandaşlarımızı memnun etmek. Bizler sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz. AK Partimiz de reform niteliğinde bir çalışma yaparak taşeron kardeşlerimizin kadroya geçişini sağladı. Ülke olarakta önemli bir süreçten geçiyoruz. 24 Haizran’da yapılacak çok önemli bir seçim var. Güçlü bir hükümet adına güçlü bir Türkiye adına yapılması gerekenler vardır sizlere de buradan destek ve katkı bekliyoruz ve inanıyorum ki arkadaşlar sadece sizler oylarınızı vermeyeceksiniz çevrenizdeki insanlarında ikna edip oylarını Ak Partiye vermeleri için ikna edeceksiniz. Sizlerin desteği ile Eyyübiye ilçemiz kendi rekorunu inşallah kıracaktır.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ