Advert
Advert

Başkan Çiftçi,24 Haziran Çalışmalarını Sürdürüyor

24 Haziran seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, önceki günkü Birecik ziyaretlerinin ardından bu kez Siverek'e giderek burada esnafı, vatandaşları, dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Başkan Çiftçi,24 Haziran Çalışmalarını Sürdürüyor
Bu içerik 807 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçimlerine dur durak demeden devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra 13 ilçenin tümüne giderek buluşmalar gerçekleştiren Başkan Çiftçi'nin adresi bu kez Siverek oldu. Başkan Çiftçi, Siverek'te ilk olarak ilçe merkezinde yer alan Kapalı Çarşıya gitti. Çarşıda esnafı gezerek hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Çiftçi, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

Ziyaretlerinde Büyükşehir çalışmalarına yönelik talep ve önerileri de dinleyen Başkan Çiftçi, "Bizler bu halkın hizmetkarlarıyız. İlçe ilçe, mahalle mahalle, kırsal ve kent merkezi demeden herkese ulaşmamız ve 24 Haziran'ın neden ülkemiz için böylesine bir önem arz ettiğini anlatmamız gerekiyor. Şükürler olsun ki temaslarımızda halkımızın da her şeyin farkında olduğunu gördük. Halkımız istikrarın devamını istiyor ve bunun için AK Parti'yi adres gösteriyor" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, Siverek'teki kapalı çarşı ziyaretlerine taksiciler esnafı ve minibüsçüler kooperatifi ile devam etti. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.