Advert
Advert

Başkan Ekinci Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarları, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları ve Teşkilat üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Başkan Ekinci Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Bu içerik 557 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarları, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Dr. Halil Özcan, İbrahim Toru ve teşkilat üyelerinin katılımıyla iftar programında bir araya geldi. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Ekinci, yapılacak seçimlerin önemine değindi. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağında gerçekleştirilen iftar programına; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan, Milletvekili Adayı İbrahim Toru, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı. İftar programında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Programda konuşan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Dr. Halil Özcan ile İbrahim Toru da, yapılacak olan seçimlerin önemine değinip birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İftar programında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;”Kıymetli misafirler ve değerli muhtarlarımız, hepimizin bildiği gibi Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Olayı şöyle özetleyebiliriz; ülkemizin üç tarafı denizlerle dört tarafı düşmanlarla çevirili. Geldiğimiz süreçte bunu çok açık bir şekilde görüyoruz. 1400 yıl önce başlayan kutlu yolculuğun şimdi liderliğini yapan Recep Tayyip Erdoğan’ı bu kutlu yolda alıkoymak adına çok değişik oyunlar oynanıyor. Gittiğinde değişik bir hava estirilecekmiş gibi bir oyun oynuyorlar. Bunu neden yapıyorlar, çünkü özellikle dış güçlerin bölge ile ilgili planları var. Artık savaşlar eskisi gibi cephelerde olmuyor. Artık savaşlar algı ile oluyor, kardeşi kardeşe düşürmek ile oluyor. Maalesef bu savaşlarda hep ezilenler Müslümanlar oluyor. Geleceğimiz için, gelecek nesillerimiz için, çoluk çocuğumuz için bizlerin sağlam bir duruş göstermesi lazım. Biz ne kadar sağlam durursak emin olun İslam coğrafyasındaki acılar bir an önce diner. 24 Haziran tabiki bir seçimdir. Herkesin kendine göre tercihi var ve insanlar da buna saygı duyacak. Ama şunu unutmamak lazım; ülke olarak bir yokuş çıkıyoruz. Bu süreçte E Muhtıra, gezi olayları, parti kapatma, 17-25 Aralık ve ardından 15 Temmuz olayları ve sonrasında ekonomik girişim. İşte bunların hepsi zirveye çıkışımızı engellemek için yapılan hamleler. İnşallah biz bunların üstesinden gelip desteğimizi liderimizden esirgemeyip o zirveye emin adımlarla çıkacağız. İşte o zaman dünyanın 5’ten büyük olduğunu herkes te görmüş olacak. İnşallah kaderi belirlenen bir ülkeden çevresinin kaderini belirleyen bir ülke durumuna geleceğiz. İşte bu yüzden 24 Haziran’da yapılacak seçimler çok önemlidir. Şanlıurfa olarak ta dik duruşumuzu sürdürme adına da sizlere ihtiyacımız var. İnşallah Şanlıurfa yine kendine yakışanı yapacaktır. “

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan ise,” Öncelik ile hepinize hayırlı iftarlar diliyorum Allah orucunuzu kabul etsin. Çok değerli Belediye Başkanımız, Belediye çalışanlarımız ve muhtarlarımızı saygı sevgi muhabbet ile selamlıyorum. 24 Haziran’da yapaılacak olan seçimler ülkemiz için de ilimiz için de çok büyük önem teşkil ediyor. Bizler Şanlıurfa olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın ve onun temsilcilerinin yanında olduk. İnşallah bu seçimlerde de üstümüze düşeni yapıp yine rekor bir oy alacağız. “dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru, Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek,” Bugün ki iftar programınız düzenleyen Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ve ekibine teşekkür ederim. Bizleri sizinle bir araya getirip yaklaşan seçimler öncesi fikir alışverişinde bulunmamıza vesile oldu. Allah kendisinden razı olsun. “şeklinde konuştu.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da, ”Bu organizasyonu bizlere hazırlayan Eyyübiye Belediye Başkanı ve Ekibini kutluyorum. Bu organizasyon da bizleri muhtarlar ile bir araya getirdiği için tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.