Advert
Advert

'Biz Büyük Bir Aileyiz'

AK Parti iftarında partililerine seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, milletin adaylarını bir kez daha tebrik ederek "Biz, AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Tüm parti kademelerinin bir bütün olarak hareket edeceğinden eminim" dedi.

'Biz Büyük Bir Aileyiz'
Bu içerik 669 kez okundu.
Advert

AK Parti Şanlıurfa il teşkilatı, ilçe teşkilatları, milletvekili adayları, büyükşehir belediye başkanlığı kadrosu ve tüm ilçe belediyeleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Gün içerisinde aday tanıtım programına katılmasının ardından yine adaylarla şehir merkezinde geziler düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK partinin kurulmasından bu yana partisinde aktif görev aldığını belirterek tüm parti kademelerinin 24 Haziran'da da birlik içerisinde çalışacağını söyledi.

Başkan Çiftçi, "Allah'a şükürler olsun Şanlıurfa teşkilatı bugün de Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlemiş olduğu listenin arkasındadır, yanındadır, önündedir ve 24 Haziran seçimleri için de çalışmasını güzel bir şekilde sürdürüyor. Dava anlayışımız da mazlumun yanında durabilmektir. Partimiz de her zaman mazlumların yanındadır. Davamız fakir fukaranın hakkını koruyarak, sosyal anlayış içerisinde yoluna devam ediyor" diye konuştu.

İftarda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise "Daha müreffeh bir Türkiye'nin yapısını hep birlikte oluşturacağız. Çünkü; bizler dün Fatih Sultan'ın gemisiydik karada yürüdük, dün Selahattin Eyyübi'nin Kudüs surlarına dayanan yiğit askerleriydik, bugün yeni Türkiye'nin mimarı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlu yol arkadaşlarıyız" diye konuştu.

Gecede tüm partililerini selamlayan AK Parti 1. sarı adayı Ahmet Eşref Fakıbaba da, "Vakit Türkiye vakti. El ele vereceğiz. Bunu tek başına bir kişinin ya da 14 milletvekilinin yapması mümkün değildir. Herkes birlik içerisinde hareket edecek. Böylece daha güzel başarılar elde edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.