Advert
Advert

Karaköprü'de Ramazan Etkinlikleri Başladı

Ramazan ayını dolu dolu geçirmek isteyen Karaköprü Belediyesi vatandaşlara Ramazan coşkusunu yaşatmak için iftar sonrası etkinliklerine başladı. Seyrantepe Mahallesinde yapılan ilk etkinlikte Grup Servan ilahi dinletisi yapıldı.

Karaköprü'de Ramazan Etkinlikleri Başladı
Bu içerik 837 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi tarafından Ramazan ayının dolu dolu geçirilmesi amacıyla her sene gerçekleştirdiği iftar sonrası etkinlikleri bu sene de Seyrantepe mahallesinde yapılan etkinlikle başladı. Programda Kuran’ı Kerim tilaveti, Grup Servan ilahi dinletisi ve sema gösterisi yapılırken, vatandaşlar etkinliğe ilgi gösterdi.

Seyrantepe Kompleksi Amfi alanında yapılan Ramazan etkinliğine Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Seyrantepe Mahalle Muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir, yapılan güzel etkinlikten dolayı Karaköprü Belediyesine teşekkür ederken, ilk programın Seyrantepe’de yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi. Muhtar Demir, “Güzel bir etkinlik oldu. İftar sonrası vatandaşlarımızın güzel zaman geçirmesi ve maneviyatı yaşaması için güzel bir ilahi dinletisi programı gerçekleştirildi. Ben mahallem adına Karaköprü Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Programa katılım gösteren vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirirken, şehir merkezindeki etkinliklere uzak olduğu için katılamadıklarını ve Seyrantepe’de bu tür programların olmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyerek Karaköprü Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 

Karaköprü Belediyesi Ramazan etkinlikleri Pazar günü (bugün) Karaköprü Amfi alanında saat 22.15’te İbrahim Onat ve ekibinin katılacağı program ile devam edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti