Advert
Advert

Seyrantepe'ye Bir Yatırım Daha

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin gelişen mahallesi Seyrantepe'de 400 metrekare alan üzerinde çok amaçlı salon yapılıyor. Çok amaçlı salonun temelini Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli attı.

Seyrantepe'ye Bir Yatırım Daha
Bu içerik 1203 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi ilçenin her geçen gün gelişen ve büyüyen mahallesi Seyrantepe'de yatırım ve hizmetlerine devam ediyor. Konutlaşma ve nüfusun sürekli artış gösterdiği mahallede çok amaçlı salon ihtiyacını gidermek isteyen Karaköprü Belediyesi burada 400 metrekare alan üzerinde çok amaçlı salonun yapımına başladı.

 

Çok amaçlı salonun temel atma törenine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

 

Temel atma töreninde konuşan Başkan Baydilli tüm vatandaşların Ramazan ayını kutlarken, Seyrantepe mahallesine bir hizmeti daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Başkan Baydilli, "Gelişen ve büyüyen mahallemiz Seyrantepe'deki sorunları gidermek için çözümler üretmeye devam ediyoruz. Burada yeşil alan ihtiyacını gidermek 12 dönümlük bir park yaptık. Bunun yanında semt pazarı, market ihtiyacını gidermek için bir kompleks yaptık. Vatandaşlarımızın fırın talebi vardı bunun için de 2 tane fırın yaptık ve ihaleyle hizmete açtık. Bugün de çok amaçlı salon ihtiyacını gidermek için 400 metrekare alan üzerine erkek ve kadın bölümleri olan, üst katı da kuran kursu ve lojman olacak. Bu çok amaçlı salonumuz bittiğinde buradaki vatandaşlarımıza taziye evi, toplantı salonu, kına, düğünlerde hizmet verecek. Çok amaçlı salonumuz Seyrantepe mahallemize hayırlı olsun" diye konuştu.

 

Başkan Baydilli temel atma töreninin ardından bir süre Seyrantepe mahallesindeki vatandaşlarla sohbet etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.