Advert
Advert

Baydilli'den Ramazan Ayı Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli mesajında Ramazan ayının Filistin'de ve dünyanın her tarafında zulüm gören Müslümanlar için umut olmasını diledi.

Baydilli'den Ramazan Ayı Mesajı
Bu içerik 1092 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayının gelmesinden dolayı bir mesaj yayınladı. Mesajında Ramazan ayında birlik, beraberlik ve dayanışmanın daha fazla olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Baydilli, bu mübarek ayın dünyadaki tüm mazlumlara umut olmasını diledi.

 

Başkan Baydilli mesajında şunlara yer verdi:

 

 "11 ayın sultanı Ramazan ayı nihayet geldi ve bizi şereflendirdi. Bu mübarek ay bedenimizin yanı sıra ruhumuzu ve maneviyatımızı terbiye etmemiz gereken, şeytanların zincirlendiği, her yerde iyilik, beraberlik ve yardımlaşmanın olacağı bir aydır. Bu mübarek ayda yardıma muhtaç olanlara yardım etmeli, mazlumları sevindirmeli ve yetimleri unutmamalıyız.

 

Bu mübarek aya girerken maalesef İslam dünyasında buhranlar, sıkıntılar devam ediyor. Zalimler yine mazlumlara saldırıyor, değerlerimizi ve kutsallarımızı çiğnemek için durmuyorlar. Filistin'de ümmet Kudüs'ü yani İslam'ın ilk göz ağrısını kaybetmemek için zalimlere karşı dimdik duruyor, canını ortaya koyuyor. İnşallah bu Ramazan ayı ümmete umut olacak, bu savaşın galibini İslam kılacaktır. Bu vesileyle Filistin'de ve dünyanın her tarafında şehit olan Müslüman kardeşlerimize, Afrin'de vatan müdafaasında şehit düşen Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet diliyorum.

 

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın ve Müslüman aleminin Ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum."

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti