Advert
Advert

Çeşitli Organizasyonlar Şanlıurfa'ya Çok Yakışıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Urfa Sokakları Dağ Bisikleti Yarışı renkli görüntülere sahne oldu. 30 ilden 200'ü aşkın sporcunun katıldığı yarışla Büyükşehir Belediyesi tarih ve sporu iç içe yoğurarak yine tam not aldı.

Çeşitli Organizasyonlar Şanlıurfa'ya Çok Yakışıyor
Bu içerik 1554 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyesi sayesinde bir sportif aktiviteye daha ev sahipliği yaptı. Yoğun rağbetin yaşandığı ve bir çok ilden katılımın sağlandığı 2. Urfa Sokakları Dağ Bisikleti Yarışı, bugün start alarak katılımcılarına unutamayacakları bir gün yaşattı.

30'a yakın ilden 200'e yakın sporcunun başvuru yaptığı 2. Urfa Sokakları Dağ Bisikleti Yarışı, Balıklıgöl Platosundan start aldı. Tarihi çarşılar bölgesi, 58 meydanı, Yıldız Meydanı, Sanat Sokağı, Sarayönü, 12 Eylül Caddesi çevresi ile Vali Fuat Caddesi çevresindeki tarihi mahallelerle süren yarışa katılan sporculara vatandaşlar da alkışları ve tezahüratları ile destek verdi.

5 bin 830 metreden oluşacak etaplarda kıya sıya yarışan sporcular Şanlıurfa'nın tarihi sokaklarında pedal çevirirken, olası bir kazaya mahal vermemek için tüm önlemler de alındı.  

 

DEREYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Tüm kategoriler bazında toplam 25 bin lira para ödüllü yarışmanın tamamlanması ile dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Balıklıgöl platosu amfi alanında düzenlenen ve yoğun yağışa rağmen ilgi gören törene Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Suphi Çiçek, Gençlik Spor Şube Müdürü Aziz Çiftçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Bisiklet Federasyonu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

U-15 Erkek, U-17 Bayan, U-17 Erkek, Master 30, Master 40, Büyük Bayan, Büyük Erkek, Genç Bayan ve Genç Erkek kategorilerinde derecelere giren sporculara madalya, kupa ve para ödüllerinin verilmesi ile etkinlik sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti