Advert
Advert

Siverek’te şehit öğretmenler için anma gecesi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde memleketi Gümüşhane’ye giderken, yolda kaçırılıp daha sonra şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile Batman’da terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın için anma gecesi düzenlendi..

Siverek’te şehit öğretmenler için anma gecesi
Bu içerik 908 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde memleketi Gümüşhane’ye giderken, yolda kaçırılıp daha sonra şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile Batman’da terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın için anma gecesi düzenlendi.
İlçenin Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa onur konuğu olarak Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası katıldı. Programda şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okundu. Tüm şehitler için okunan hatim duası sonrasında şehit öğretmenler Necmettin Yılmaz ve Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatlarını anlatan sunum izlendi. Sunum sırasında salonda duygusal anlar yaşandı. Konuşmalar sonrasında Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası sahnede bulunan bayrağı öperek, salondakileri selamladı. Salonda bulunanlar şehit öğretmenin babasını uzun süre ayakta alkışladı. Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız tarafından şehit babasına onur plaketi ve el yapımı Siverek kilimi hediye edildi. Yılın en başarılı öğretmen ve idarecilerine plaketlerinin verilmesinin ardından program son buldu.
Programda Şehit Necmettin Yılmaz’ın babası, Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda öğretmen hazır bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.