Advert
Advert

Ceylanpınar Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Ceylanpınar Belediyesi 2014 yerel seçimlerinden sonra 41. aracı filosuna kazandırırken 60’dan fazla araçla ilçede hizmet veriyor..

Ceylanpınar Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
Bu içerik 1115 kez okundu.
Advert

Ceylanpınar Belediyesi 2014 yerel seçimlerinden sonra 41. aracı filosuna kazandırırken 60’dan fazla araçla ilçede hizmet veriyor.
Araç filosuna yeni katılan Hidrolik sepetli, teleskopik platform aracı ile araç filosunu güçlendiren Ceylanpınar Belediyesi, gerek belediye hizmetleri ve gerekse ilçede ihtiyaç duyulan bir aracı ilçeye kazandırmış oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi. Araç filosuna dahil edilen yeni sepetli bom aracı ile büyük bir ihtiyacın da karşılandığını söyleyen Daşkıran, "Araç filomuza çok ihtiyaç duyduğumuz bir araç daha kazandırmış olduk. 2014 yerel seçimlerinden bu yana araç filomuza 41 araç kazandırmış olduk. Bugünden itibaren halk arasında sepetli bom aracı olarak tabir edilen hidrolik sepetli, teleskopik platform aracımızı araç filomuza dahil ettik. Gerek vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve gerekse belediye hizmetlerinde kullanılacak aracımız ilçemiz için büyük bir ihtiyaçtı" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ