Advert
Advert

DEDAŞ Şanlıurfa Proje Müdüründen Başkan Atilla’ya ziyaret

Ceylanpınar’da prestij caddelerde elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları incelemek amacıyla ilçeye gelen DEDAŞ Şanlıurfa Proje Müdürü Mehmet Kürüm, Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti..

DEDAŞ Şanlıurfa Proje Müdüründen Başkan Atilla’ya ziyaret
Bu içerik 1562 kez okundu.
Advert

Sürdürülen çalışmalar hakkında Başkan Atilla’ya bilgi veren Kürüm, çalışmaların sağlıklı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Atilla’da ziyareti anısına ve ilçeye katkılarından dolayı DEDAŞ Şanlıurfa Proje Müdürü Mehmet Kürüm’e plaket verdi. Başkan Atilla, yaptığı açıklamada elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları kapsamında göstermiş oldukları emek ve verdikleri katkı dolayısıyla Kürüm’e teşekkür etti. Başkan Atilla, "Şanlıurfa DEDAŞ’tan Proje Müdürümüz Mehmet Kürüm bey bizleri ziyarete geldiler. İlçemizde çok büyük emeği vardır. Biz de sembolik de olsa ilçemize yapmış olduğu katkılardan dolayı ilçem adına bu plaketi Mehmet Kürüm beye takdim ediyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında işini hakkıyla yapan insanlara ihtiyacımız var" dedi.
Mehmet Kürüm de plaket dolayısıyla Başkan Atilla’ya teşekkür ederek, "Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ortada. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. İlçemize hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ