Advert
Advert

Taşeron işçilerden Başkan Atilla’ya ziyaret

TİGEM ve Çadırkentte çalışan taşeron işçiler Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret ederek kadro taleplerini iletti..

Taşeron işçilerden Başkan Atilla’ya ziyaret
Bu içerik 1075 kez okundu.
Advert

Hükümetin taşeron işçilerini kadroya alma süreci devam ederken kadrodan istifade edemeyen taşeron işçileri kadro taleplerini farklı platformlarda dile getiriyorlar. Bu kapsamda Ceylanpınar TİGEM ve Çadırkentte çalışan taşeron işçiler Belediye başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret ederek kadro taleplerini ilettiler. Kadro yasasından istifade etmek istediklerini belirten taşeron işçiler, başkan Atilla’nın konuyu gerekli yerlere taşımasını talep etti. Belediye Başkanı Menderes Atilla, yaptığı açıklamada TİGEM ve çadırkentte kadroya geçme konusunda sıkıntıların olduğunu bildiğini belirterek, konuyla ilgili gerekle görüşmeleri yaptığını kaydetti. Başkan Atilla, "Taşerondan kadroya geçme konusunda kardeşlerimizin sıkıntısı var. Vatandaşlarımız TİGEM’de çalıştıklarını, mağdur olduklarını söylüyorlar. Ayrıca Ceylanpınar çadırkentte çalışan taşeron işçileri de aynı sıkıntıları yaşıyorlar. Konuyla alakalı ilgili kişilerle telefon görüşmeleri yaptım. TİGEM ve Çadırkentle ilgili taşeron işçilerimizin taleplerini ilettim. Bu işçilerimizin de kadroya alınmasının daha iyi olacağını söyledim. İnşallah ileri ki süreçte Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bu kardeşlerimizin de mağduriyetlerini giderirler. Ben her zaman Ceylanpınarlı hemşehrilerimin emrindeyim. İmkanlarım ölçüsünde kendilerine hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.
Taşeron işçiler adına konuşan Hüseyin Taştan da, kadroya dahil edilmek istediklerini belirterek hükümetin konuyla alakalı bir çalışma beklediklerini ifade etti. İşçilerden Mehmet Kesmez de, kadro taleplerini Başkan Atilla’ya ilettiklerini söyleyerek, hükümetten kadro beklediklerini dile getirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti