Advert
Advert

Ak Parti MKYK üyelerinden Başkan Atilla’ya ziyaret

AK Parti Ankara Genel Merkezinden ve Şanlıurfa il merkezinden gelen Ak Parti MKYK üyeleri Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti..

Ak Parti MKYK üyelerinden Başkan Atilla’ya ziyaret
Bu içerik 1204 kez okundu.
Advert

Ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti MKYK üyelerini makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyaret anısına Başkan Atilla Ak Parti Genel merkez MKYK üyesi Eyüp Kadir İnan’a cezve takımı hediye etti.
"Gençler bizim için önemli"
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Ankara’dan gençlik kolları MKYK üyesi Eyüp Kadir İnan, kardeşimiz Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkan yardımcıları Mehmet Ali Tapışık, Mehmet Can Beyaz, Yasin Fırat Çiftçi, Abdülkadir Akıl, Viranşehir Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Garip Köroğlu ve Ceylanpınar Gençlik kolları Başkanımız Abdulhadi Dakak bizleri ziyarete geldiler. Gençler bu ülkenin geleceği demek, nasıl ki geçmişte büyüklerimiz bayrağı bizlere devrettiler ise biz de günü gelecek bu gençlerimize devredeceğiz. Onun için gençliği önemsiyoruz. Ceylanpınar Belediyesi olarak da kurduğumuz futbol takımı ile bedensel engelliler basketbol takımıyla kurduğumuz sportif faaliyetler ile gençlikle sürekli beraberiz. Gençler bizim geleceğimiz ve her şeyimizdir. Onun için ne zaman gençleri önemsersek bu ülkenin geleceği aydınlık olur" dedi.
Başkan Atilla’ya teşekkür
Ankara Genel merkez Ak Parti MKYK üyesi Eyüp Kadir İnan da, ’’Başkanıma öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Biz de Genel merkez gençlik kolları olarak tüm Türkiye’de başlattığımız kongre sürecimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Partimizin en önemli geleneklerinden biri olan ve diğer partilerde eşi benzeri bulunmayan bir istişare geleneğimiz var. Bu gelenek güzel bir gelenek. Bu gelenek manasında sayın Menderes Atilla başkanımızda bizim için çok kıymetli. Bu noktada Ceylanpınar’da 20 Ocak’taki yapacağımız kongrede kendisinin görüşlerini almak üzere kendisiyle istişare yapmak üzere bir araya geldik. Ceylanpınar gençliğine yapmış olduğu katkılardan dolayı, hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum’’diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.