Advert
Advert

Suriyelilerden Akçakale Belediyesine teşekkür plaketi

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine ülkelerindeki iç savaştan kaçarak sığınan Suriyeliler, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve katkıdan dolayı belediyeye teşekkür plaketi verdi. Teşekkür plaketini belediye adına Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt aldı..

Suriyelilerden Akçakale Belediyesine teşekkür plaketi
Bu içerik 950 kez okundu.
Advert

Başkan Ayhan’ın talimatı ile kapılarını çaldı
Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın talimatıyla ülkelerindeki iç savaştan dolayı Akçakale’ye sığınan Suriyelilerle ilgilenen Belediye Destek Hizmetleri, 7 yıldır başarılı çalışmalara imza attı. İlçede park ve bahçelerde, açık alanlarda kalmak zorunda kalan Suriyelileri bir araya toplandı, onlara belediyenin imkanlarıyla yardım eli uzatıldı.
“Güler yüz gösterdi çözüm ürettiler”
Ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçarak Akçakale’ye sığınan Suriyeliler, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve desteği karşılıksız bırakmadı. Suriyeli bir grup misafir, Süleyman Şah Konaklama Merkezinde görevlendirilen Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Suriyeli Suphi Essukkar, ilçeye geldikleri günden bu yana, başta Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın güler yüzü ve yakın ilgisi ile karşılaştıklarını, Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğünün ise bugüne kadar sorunları ile ilgilenip çözüm üreterek büyük destek olduğunu söyledi. Essukhar, “Başkan Ayhan ve onun şahsında Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bize ciddi anlamda yaptıkları maddi manevi desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Sorunlarını çözmek için gayret gösterdik
Yoğun çalışma programından dolayı plaket törenine katılamayan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, yaptığı açıklamada, gelenek ve göreneklere göre, misafirleri en iyi şekilde ağırlamanın önemine işaret etti. Ayhan, “Kardeş kavgasından dolayı ilçeye sığınan Suriyelilere elimizden geldiğince katkı sunmaya çalıştık. Her türlü sorunlarını çözmek için gayret gösterdik. Suriyeli kardeşlerimize hizmetlerin ulaştırılmasında Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğümü İbrahim Akkurt’un büyük çabaları oldu. Kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.
Belediye Başkanı adına plaketi Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.