Advert
Advert

Ayhan kırsal mahallelerde

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde kırsal mahallelerde stabilize yol ve altyapı çalışmaları sürerken Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan da çalışmaların devam ettiği mahallelerde halkın sorunlarını dinliyor..

Ayhan kırsal mahallelerde
Bu içerik 1122 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde kırsal mahallelerde stabilize yol ve altyapı çalışmaları sürerken Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan da çalışmaların devam ettiği mahallelerde halkın sorunlarını dinliyor.
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Belediye Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt, Belediye Meclis üyeleri Şerif Bozkurt ve Mahmut Tümur’le birlikte Mil, Çiçekli Sokak ve Sevimli kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Ayhan, burada belediyenin yaptığı çalışmaları anlatarak vatandaşları dinledi. Kendisine iletilen sorunları dikkatle dinleyip not alan Ayhan, çözümü yönünde çaba göstereceğini söyledi. Sevimli Mahalle Muhtarı İsa Bozkurt ve mahallenin ileri gelenleriyle de görüşen Başkan Ayhan, buradaki stabilize yol yapım çalışması, Kültür merkezi çevre düzenlemesi, yeni mezarlık yerinin belirlemesi ve ihata duvarı yapımıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Ayhan, ayrıca Sevimli kırsal mahallesindeki eksikliklerin giderilmesi için Belediye Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt’a talimat verdi. Ayhan, Mil ve Sevimli Mahallesi ile Çiçekli mezrasındaki sorunların çözümü için çalışma yaptırarak kapsamlı bir çalışma başlatılacağını da müjdeledi.
“Örnek bir belediyecilik sergilemek istiyoruz”
Başkan Abdülhakim Ayhan, uzun bir süreden beri ilçenin kırsal mahallelerinde devam eden çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, buralardaki vatandaşların özellikle yol sorunlarını çözmek için büyük çaba harcadıklarını kaydetti. Ayhan, “Her geçen gün Akçakale’nin biraz daha değişip gelişmesi için uğraşıyoruz. Vatandaşların bize gösterdiği teveccühle başaramayacağız iş yok. Bize duydukları güven için teşekkür ederken, iyi bir belediyecilik örneği sergileyerek Akçakale’ye her açıdan değer katmak istiyoruz” diye konuştu.
Başkan Abdülhakim Ayhan’ın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirten mahalle sakinleri, özellikle yol yapımı konusundaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vatandaşlar, Ayhan’ın kendilerinin ilettikleri eksikleri tamamlamak için çaba göstereceğine inandıklarını, başkanı daha sık aralarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.