Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayırdır? Bir anda bu hız, bu heves nereden çıktı?

Sivillere yargı muafiyeti getiren KHK'yi eleştiren 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tepki gösteren AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayırdır? Bir anda bu hız, bu heves nereden çıktı? Biz milletimizle olan muhabbetimizi derinleştirirken bu bozgunculuk merakı nedir?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,
Bu içerik 1413 kez okundu.
Advert

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' Düzce'de partisinin il kongresinde konuştu.

Sivillere yargı muafiyeti getiren KHK'yi eleştiren 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü hedef alan Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

Tabi bizi asıl üzüntüye sevk eden ise, böyle bir zatla, böyle bir partiyle aynı istikamette güya siyaset yapanları görüyor olmamızdır. Türkiye yanarken, İslam dünyası yanarken, insanlık inim inim inlerken sesleri solukları çıkmayan, en küçük bir aksiyonlarını görmediğimiz kişiler bir anda sahaya inmeye, konuşmaya başladılar. Hayırdır? Bir anda bu hız, bu heves nereden çıktı? Biz milletimizle olan muhabbetimizi derinleştirirken bu bozgunculuk merakı nedir? Bize yakışan, birlik olmaktır. Dayanışma içinde hareket etmektir. Siyasi hayatımın her döneminde en önemli desteğin hakkın ve halkın desteği olduğunu bizzat yaşayarak gördüm. Bugün de aynı anlayışla yolumuza devam ediyoruz. En büyük hakem millettir. Bu konuyu daha fazla deşmek, büyütmek, üzerinde konuşmak istemiyorum. Bu konuda nihai kararı milletimiz verecektir.

erdoğan gül abdullah gül tayyip erdoğan cumhurbaşkanı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.