Advert
Advert

Belediye Başkanı Ekinci’den yeni yıl mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajında, 2018 yılının, ülkeye birlik, beraberlik ve huzur getirmesini diledi..

Belediye Başkanı Ekinci’den yeni yıl mesajı
Bu içerik 1168 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajında, 2018 yılının, ülkeye birlik, beraberlik ve huzur getirmesini diledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni eden Başkan Ekinci’nin mesajında “2018 yılının başta ilçemiz Eyyübiye olmak üzere Şanlıurfamıza, ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına huzur getirmesini temenni ederim. Dayanışma ve yardımlaşma duygularının arttığı, insanların birbirini anladığı ve dertlerine, sıkıntılarına ortak olduğu bir yıl olmasını diliyorum. Geride bıraktığımız yıl içerisinde başta Filistin ve Arakan olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan zulmün, kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntıların bir daha yaşanmaması en büyük isteğimizdir" denildi.
2017 yılında Eyyübiye adına önemli hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Başkan Ekinci, yeni projelerin hayata geçtiği yıl olarak 2018’i işaret etti. Eyyübiye’nin gelişim ve dönüşümüne öncülük eden projelerin 2018 yılında hayata geçeceğini açıkladı. Başkan Ekinci mesajında, "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda eşit mesafede hizmet üretmeyi sürdürüyoruz. Eyyübiye’nin gelişim ve dönüşümüne öncülük edecek projelere de inşallah 2018 yılı itibariyle başlamış olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerime saygı ve sevgi iletiyorum" ifadelerini de kullanıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti