Advert
Advert

Şanlıurfa’da 8. sınıf öğrencilerine soru bankası dağıtıldı

Şanlıurfa’da kaldırılan TEOG yerine getirilen LGS ‘ye Şanlıurfa’dan katılacak olan 8.sınıf öğrencilerine konu anlatımlı soru bankası kitabı dağıtıldı..

Şanlıurfa’da 8. sınıf öğrencilerine soru bankası dağıtıldı
Bu içerik 1059 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’da kaldırılan TEOG yerine getirilen LGS ‘ye Şanlıurfa’dan katılacak olan 8.sınıf öğrencilerine konu anlatımlı soru bankası kitabı dağıtıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırılan TEOG sınavının yerine gelen Liselere Giriş Sınavı ( LGS )’ye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerine yeni müfredata uygun konu anlatımlı soru bankası dağıtıldı. Mehmet Akif İnan Konferans salonunda gerçekleştirilen kitap dağıtım törenine, 700 öğrenciye Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, genel sekreterler, daire başkanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Kitap dağıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi, "Amacımız öğrencilerimize yardımcı olmak, ders çalışırken, sınavlara hazırlanırken, test çözerken eğitimlerini tamamlarken, onlara yardımcı olabilmek. Milli Eğitim İl Müdürlüğünden bu eserler tamamıyla hepsi tespit edildi şimdi 8. sınıflara soru bankasını arkadaşlar hazırladı şimdi hep birlikte sizlere bunu dağıtımını gerçekleştireceğiz. Ondan sonra diğer eserlerimiz var onu da tüm çocuklarımıza Hediye edeceğiz bir bloğun eseri zaman içerisinde size dağıtacağız güzel de eserler. Sizin okumanız lazım size verilen kaynakları okumanız lazım okursanız kendini geliştirirseniz yenidünyalar keşfedersiniz her bir yazar her bir eser yepyeni dünyadır. Gençler sizin başarılı olmanız lazım Türkiye’mizin en gençleri umut sizde gelecek sizde sizi bu geleceğe yürütmek içinde tek yegane çözüm yolu eğitiminizdir. Sizler bizim evlatlarımızsınız bizim için çok değerlisiniz sizi önemsiyoruz. Sizlerde öğretmenlerinizi dinleyiniz başarılı olmamız gerekiyor İl olarak son sıradan kurtulmamız lazım, başarımızı sınavlara yansıtmamız lazım. Hayal gücünüzü gelişebilmesi için beynimizin beslenmesi için sizin farklı farklı kaynaklardan beslenmeniz lazım sadece test çözerek sadece problem çözerek ya da ders dinleyerek gelişiminizi tamamlamanız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Program kura çekilerek öğrencilere top ve forma dağıtımının ardından sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti