Advert
Advert

(Özel Haber) Kirasını ödeyemeyen kadına darp iddiası

Şanlıurfa’da iki çocuğuyla yaşayan kadın, kirasını ödeyemediği gerekçesiyle ev sahibi tarafından darp edildiğini iddia etti..

(Özel Haber) Kirasını ödeyemeyen kadına darp iddiası
Bu içerik 920 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’da iki çocuğuyla yaşayan kadın, kirasını ödeyemediği gerekçesiyle ev sahibi tarafından darp edildiğini iddia etti.
Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde yaşandı. 38 yaşındaki Fatma Yöyen, yaklaşık 10 yıl önce eşiyle anlaşarak ayrıldıktan sonra 2 çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı. Çocuklarına bakmak için devlet desteği alan Yöyen, küçük bir giyim dükkanı açtı. Kirada oturan kadın, kirasını 4 gün geciktirince ev sahibi A.İ. ve emlakçı M.A. ile sorun yaşamaya başladı. İşlerinin iyi gitmediğini söyleyen Yöyen, emlakçıdan birkaç gün mühlet istedi. İddiaya göre, bu isteği kabul etmeyen ve evi boşaltmasını isteyen emlakçı, ev sahibini de yanına alarak kadının Bahçelievler’deki iş yerine gitti.

İş yerinde darp edildiği iddiası
Taraflar arasında yaşanan tartışma daha da büyüyünce ev sahibinin kadını darp ettiği iddia edildi. Hastaneye giderek darp raporu alan Fatma Yöyen, ev sahibinden şikayetçi oldu. Şikayetinden vazgeçmesi için tehdit edildiğini de iddia eden Yöyen, yetkililerden yardım istedi.

“Bana 3-4 gün mühlet verin”
Yaşadığı olayı anlatan Fatma Yöyen, “Olay ilk olarak şöyle gerçekleşti. Ev sahibimiz emlakçısıyla görüşüp, kirasını istedi. Emlakçı da bizi arayarak kirayı ödememizi söyledi. Ben de şu an için işlerin durgun olduğunu ifade ettim, 3-4 gün bizi idare etmesini belirttim. Ardından telefondan yine arayarak bana evimden çıkın dedi. Ben de bu şekilde olmaz, sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum dedim” ifadelerini kullandı.

“Aynı gün içerisinde köye giderek ailemi rahatsız ettiler”
Ailesinin de rahatsız edildiğini iddia eden Yöyen, “Ondan sonra yine aynı gün içerisinde köyümüze giderek ailemi rahatsız ediyorlar. Köyden döndükten sonra ben de herhalde 4-5 gün beklerler, sonra gelir kirasını ister diye düşündüm. Dört gün sonra buraya bir aracı ile birlikte geldi. Ben aracı ile konuşurken ev sahibimiz iş yerindeki sehpanın üzerindeki bıçakla bize saldırdı. O sırada elemanım da buradaydı, çok korktu. Elemanımı geri ittim. Ardından ev sahibimiz üzerime geldi” dedi.

“Göğsüme yumruk vurdu”
Herkesin gözü önünde darp edildiğini iddia eden Fatma Yöyen, “Ben elemanımı geri çekerken, o üzerime gelerek göğsüme bir yumruk vurdu. O anda kaburgalarımın zedelendiğini hissettim. Daha sonra oturdum. Ev sahibimiz ise bana ağza alınmayacak küfürler söylemeye başladı. Ben iş yerimden çıkıp gitmesini istedim, o küfür etmeye devam etti. Kendisine, herkesin arasında bana hakaret etmek zorunda değilsin dedim” şeklinde konuştu.

“Tabureyi kafama vurdu, gözlerimi hastanede açtım”
Uğradığı şiddet nedeniyle baygınlık geçirdiğini iddia eden Fatma Yöyen, “Hakaret etmesin diye ben boğazını tutmaya çalıştım. Tam o sırada ev sahibim tabureyi kaldırdı ve kafamın ortasına vurdu. Kafam kırıldı, bayıldım, Gözlerimi hastanede açtım” ifadelerine yer verdi.

“Durmadan tehdit ediyor”
Sürekli farklı yollarla tehditler aldığını belirten Fatma Yöyen, “Ben hastanede darp raporumu aldıktan sonra şikayetçi oldum. Şikayetimi geri çevirmem için sürekli ailemi ve akrabalarımı rahatsız ediyorlar. Bu yolla durmadan tehdit ediyorlar. Bir buçuk yıl önce imzaladığım 5 yıllık kira kontratı parasını istedim, ev sahibim ancak şikayetinden vazgeçersen sana para veririz dedi. Şimdi de beni bir buçuk yıllık kirayı hiç ödememişim diye suçluyor. Bana gönderilen bir belgede bir buçuk yıllık kirayı hiç ödememişim görünüyor. Ben bu parayı vermediysem bir buçuk yıldır neredeydiler, neden hiç kapıya gelmediler de bugün geliyorlar. Beni darp ettikten sonra bu evrakı beni korkutmak için düzenlediler. Ben şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Sonuna kadar da şikayetçi olacağım” dedi.

“Annemize bir şey olsaydı kim bize bakacaktı”
Fatma Yöyen’in 17 yaşındaki kızı Sevgi ise “Annem aldığı hibe ile bu iş yerini kurarak bize destek oluyor. Babamız zaten başımızda yok. İki çocuk olarak annem bize bakıyor. Annemize bir şey olsaydı kim bize bakacaktı. Devlet nereye kadar bizi büyütecekti. O yüzden yardım istiyoruz. Destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti