Advert
Advert

(Özel Haber) Yüzünü kapatan çocuk hırsızı, olay yerinde bıraktığı ayakkabı izi yakalattı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde güvenlik kameralarına yakalanmamak için yüzünü kapatıp okul ve resmi kurumlardan hırsızlık yapan zanlıyı, olay yerinde bıraktığı ayakkabı izi ele verdi. Olay yerindeki ayakkabı izlerinin röntgenini çeken ve güvenlik kameralarını inceleyen polisler, zanlıyı kıskıvrak yakalamayı başardı..

(Özel Haber) Yüzünü kapatan çocuk hırsızı, olay yerinde bıraktığı ayakkabı izi yakalattı
Bu içerik 3091 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde güvenlik kameralarına yakalanmamak için yüzünü kapatıp okul ve resmi kurumlardan hırsızlık yapan zanlıyı, olay yerinde bıraktığı ayakkabı izi ele verdi. Olay yerindeki ayakkabı izlerinin röntgenini çeken ve güvenlik kameralarını inceleyen polisler, zanlıyı kıskıvrak yakalamayı başardı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 3 okul ve bir aile sağlığı merkezinde meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştiren zanlı ya da zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızlıkların yaşandığı okul ve aile sağlığı merkezindeki güvenlik kamerası kayıtları ile zanlıya ait olduğu belirlenen ayakkabı izleri incelemeye alındı.

Ayakkabı izleri ele verdi
Hırsızın olay yerinde bıraktığı ayakkabı izlerinin röntgenini çeken polisler, önce ayakkabı firmasına ardından ise Mahmut A.’ya ulaştı. Polis, olay yerindeki ayakkabı izleri ile zanlıya ait ayakkabıyı karşılaştırdı.

Çok sayıda suça karışmış
Mahmat A. hakkında Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu da yapan ekipler, şahsın Kasım ve Aralık ayında 3 okul, 1 aile sağlığı merkezinde hırsızlık, kasten adam yaralama olaylarına karıştığını ve aile içi şiddet olayının zanlısı olduğunu tespit etti.
Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı, Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Mahmut A, sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.