Advert
Advert

Öğretmenler sıra ve masaları rengarenk boyadı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görev yapan bir grup gönüllü öğretmen, ’Her okul bizimdir’ kampanyası kapsamında tatil günlerinde kırsal mahalle okulunda sıra ve masaları rengarenk boyayarak gönülleri fethetti..

Öğretmenler sıra ve masaları rengarenk boyadı
Bu içerik 1034 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görev yapan bir grup gönüllü öğretmen, ’Her okul bizimdir’ kampanyası kapsamında tatil günlerinde kırsal mahalle okulunda sıra ve masaları rengarenk boyayarak gönülleri fethetti.
Siverek ilçesine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Yoğunca İlk ve Ortaokulundaki yıpranmış sıra ve masaları okul bahçesine taşıyan 20 kişilik gönüllü öğretmen grubu, sıra ve masaları rengarenk boyadı. Hafta sonunda öğrencilerle birlikte çalışan öğretmenler, gönülleri fethetti. Türk Eğitim-Sen öncülüğünde düzenlenen ’Her okul bizimdir’ kampanyası kapsamında yapılan çalışmaya katılan Fen ve Teknoloji Öğretmeni Yaser Üzün, "Okulumuzda sıralarımızı boyuyoruz çocuklarımızın okulumuza daha ilgiyle gelmeleri için. Eğitimlerine yardımcı olmalarına çalışıyoruz" dedi.
Okul Müdürü Mehmet Şengönül ise, çalışmayı gönüllü öğretmenlerle birlikte yaptıklarını dile getirerek, "Sınıflarımızı daha da renklendirmek için çalışıyoruz. Sıralarımız eskiydi, sıralarımızı geri dönüşüme göndermeden önce dönüşüm yapmak istedik. Sınıflarımızı eğitime daha elverişli hale getirmek için uğraş verdik. Gönüllü öğretmenlerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hafta sonu olan dinlenme saatlerinden feragat edip gelip burada güzel bir çalışmaya imza attılar. Biz bunu Siverek genelinde sıraları eskimiş okullarımıza yaymayı düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde bizlere ulaşan okullarımız olursa onların da sıralarını bu şekilde renklendireceğiz" diye konuştu.
Okulu daha fazla sevdirmek için sıraları boyayan öğretmenlerine teşekkür eden 8. sınıf öğrencisi Dilan Baytok, "İyi öğretmenlerimiz yanımızda oldukları sürece gelecekten korkmuyoruz. Bugün de öğretmenlerimiz sıralarımızı boyayarak geleceğimizi daha da renklendiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti