Advert
Advert

Daha temiz bir Akçakale için temizlik ekipleri seferber oldu

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesinde temizlik seferberliği devam ediyor..

Daha temiz bir Akçakale için temizlik ekipleri seferber oldu
Bu içerik 1062 kez okundu.
Advert

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, daha temiz ve yaşanabilir Akçakale için temizlik ekiplerinin 7 gün 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yaşamalarını sağlamak için çalıştıklarını söyledi. Akçakale Belediyesi Temizlik işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 3 arazöz, 5 traktör, 10 çöp kamyonu ve 160 temizlik personeli görev alıyor. Çöpler düzenli olarak toplanırken cadde ve sokaklar, vatandaşların tozdan mağdur olmaması için arazözler aracılığıyla her gün düzenli olarak sulanıyor, kaldırımlar ise ekipler tarafından yıkanıyor. Ayrıca yol kenarları ve kaldırımlar Temizlik İşleri Müdürlüğünün yaya epikleri tarafından süpürülüyor. Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte seferberliği başlattıklarını belirterek, amaçlarının vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşamasını sağlamak olduğunu söyledi.
"Temizlik imandan gelir"
Ayhan "Temizlik imandan gelir" düsturu ile ekiplerin 7 gün 24 saat esasıyla çalıştığını dile getirerek, "Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöpler alınıyor. İlçemizin ana arterleri, sokak ve mahallelerimiz süpürülüyor. Ayrıca tüm ana arter ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerimizde temizlik ekiplerimiz çalışıyor. Temizlik ekiplerimiz her gün belirlenen sorumluluk bölgelerinde aracımızla süpürme işi yapıyor. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor” şeklinde konuştu.
Temizlik imandan gelir anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Başkan Ayhan, temizlik çalışmalarının aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti